Uw behandelaar

Adrienne is in 1982 afgestudeerd in Amsterdam, werkte achtereenvolgens in een revalidatie kliniek, in het AMC ziekenhuis te Amsterdam (voormalig WG) en leidde tot 2007 een middelgrote reguliere praktijk in de Ronde Venen.

Ze behandelde in de loop van 30 jaar duizenden patiënten met stoornissen gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Vooral fibromyalgie had haar interesse, maar ook  hoofdpijn, angststoornissen en ademtherapie werden bij de oorzaak van het probleem aangepakt, vaak met uitstekende resultaten.

Adrienne werkt nu in Weert bij Complimed behandelcentrum, een centrum voor integrale gezondheidszorg gevestigd in een gezondheidscentrum.  Deze plek is voor mij uitstekend omdat hier nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg worden ontwikkeld en onderzocht.Ik werk nauw samen met verschillende  laboratoria uit vooral Nederland, Duitsland en Denemarken.

Adrienne is sinds 10 jaar functioneel geneeskundige. Door haar brede klinische ervaring doet ze veel specifiek laboratoriumonderzoek om tot een goede diagnostiek te kunnen komen. Als specialisatie heeft ze: maag darmstoornissen, verteringsproblemen , fibromyalgie, bijnieruitputting( burn out), CVS voedingsallergie, pro aging en en hyperventilatie/angststoornissen. Ook schroomt ze niet met u een goed gesprek aan te gaan.

Ze behandelt meestal met een gecombineerde aanpak uit haar arsenaal van therapieën en richt zich vooral op chronische problematiek van uiteenlopende aard. Ze volgt regelmatig bijscholing, zowel regulier als complementair. Ze houdt van het uitpuzzelen van lastig te diagnostiseren klachten en uit te leggen waarom deze ontstaan. Je moet nooit een klacht als een losstaand iets beschouwen, maar zien in het grotere geheel en snappen dat er een samenhang kan bestaan. Alle processen in het lichaam moeten samenwerken, we moeten de balans herstellen en kijken naar de achterliggende oorzaken. Vaak is een complex van stoorzenders de basis van het probleem. Voeding is daarin een belangrijk deel en in onze praktijk werken we daar ook veel mee. Ondanks dat mensen denken gezond te eten kunnen er allerlei klachten optreden. Dat kan de aanzet zijn van degeneratieve ziekten en ook van overgewicht. We zien steeds meer mensen met overgevoeligheden voor bepaalde voeding en of ingrediënten wat je alleen kunt ontdekken door gericht laboratorium onderzoek.

Onze praktijk is gespecialiseerd in laboratorium onderzoek ( hormonen, vetzuren, vitamines mineralen darmfunctie voedingsintoleranties etc) volgens de beste diagnostische methoden.

Door verder te kijken dan je meest opvallende klachten en  symptomen en je te verdiepen biochemische processen te duiken.

Menselijke fysiologie is een complex systeem Bij de overgrote meerderheid van chronische ziekten die de belangrijkste doodsoorzaken in onze samenleving zijn, worden ze gekenmerkt door wijdverbreide disfunctie in talrijke systemen van het lichaam.

Het is bijna NOOIT alleen de darm, of alleen het hart, of alleen de bèta-amyloïde plaques, of alleen het cholesterol, of alleen de ontsteking, of alleen de neurotransmitters, of alleen de schildklierhormonen, enz …

De menselijke geest en het lichaam zijn intelligent ontworpen om te gedijen, maar wanneer de totale lichaamsbelasting van gifstoffen / schade groter is dan het vermogen om te corrigeren en weer op te bouwen, treedt ziekte op.

Wanneer je de dingen doet die gezondheid creëren, creëer je evenwicht en een betere functie door alle verschillende lichaamssystemen, waardoor je uiteindelijk het vermogen van het lichaam om ziekte op eigen kracht om te keren, te optimaliseren.

Door uw eigen reis te begrijpen; kijkend naar uw genetische gevoeligheid, blootstelling aan de omgeving, emotioneel welzijn en biochemische onbalans, zult u de oorzaak (en) en bemiddelaars van uw slechte gezondheid beginnen te ontrafelen.

Beschouw mij als uw gezondheidsdetective, mijn doel is om uw lichaam te helpen genezen en gedijen, zodat u uw doelen en dromen kunt bereiken. 

Adrienne haar passies zijn haar vak, koken, modern design, tuinieren, haar hond en poezen, Zuid Afrika en Spanje. Ze woont samen met haar partner Wim in een mooi rustig landelijk gebied in de buurt van Weert.

In Weert krijgt ze meestal mensen uit de hele Benelux die min of meer vastlopen in het reguliere circuit. Haar positieve houding en de ervaring van vele jaren geeft dat ze graag samen met u wilt streven naar een optimale gezondheid.

Adrienne is lid van de American Academy of Anti-Aging Medicine,   de MBOG, en de  BBOG.

De beste arts is de natuur: ze geneest driekwart van de ziekten
en zegt nooit iets slecht over haar collega’s.

– Louis Pasteur
Frans wetenschapper 1822-1895

ffoi3814

Gespecialiseerd in o.a. bijnieruitputting, darmklachten (SIBO), allergie en intoleranties voor voeding, exorfine ( ADHD/ADD), hoofdpijn, fibromyalgie, leaky gut

Neem contact op met Complimed voor het maken van een afspraak.