DNA Analyse

De impact van voeding, levensstijl, beweging en omgeving op de genetische samenstelling van een individu mag niet worden onderschat. Kennis van hoe genen worden beïnvloed door externe factoren maakt het mogelijk om gepersonaliseerde gezondheidsprogramma’s te ontwikkelen, niet alleen om de chronisch zieke patiënt te ondersteunen de gezondheid te verbeteren, maar ook om iemand met een normale conditie het meeste uit zijn trainingsprogramma’s te laten halen.

De DNA-tests zijn gericht op gezondheidsmanagement, dieetgedrag, sportieve prestaties en geneesmiddelen metabolisme. Elke test biedt een uniek inzicht in de genetische code van een patiënt: onthullende gevoeligheden, predisposities en sleutels tot uw ware gezondheidspotentieel.

Genetisch testen geeft informatie over de basis van de biochemie van een patiënt. Zo’n gevoelig onderwerp vereist zorgvuldige maatregelen voor het onthullen en interpreteren van de resultaten van genetische testen. Daarom kan DNALife alleen gedaan worden via gekwalificeerde behandelaars die in staat zijn de testresultaten te vertalen aan de patient.

Nordic lab is voor mij de goede keuze om met genetische testen te werken vanwege de kwaliteit van de testen en de manier waarop de vergaarde kennis wetenschappelijk is getoetst.

Wat zijn de mogelijkheden:

  • DNA diet – €179
  • DNA health – €225
  • DNA mind – €179
  • DNA skin – €179
  • DNA sport – €179
  • DNA oestrogeen – €179

Neem contact op met Complimed voor het maken van een afspraak.