Aanmelden voor behandeling

Wat kunt u verwachten?
En wat verwacht ik van u?

Als eerste stap maakt u met mij een afspraak. Het beste en snelste is dat per e-mail te doen.

Zodra de datum vaststaat stuur ik u een intake vragenlijst. Ik ben dan goed voorbereid op uw komst. Hoe eerlijker en nauwkeuriger u de vragenlijst invult, hoe gerichter ik te werk kan gaan.

Dat doet u dus vóór uw eerste afspraak.

Ik behandel nooit patienten die niet de eerste keer fysiek langskomen. Ik krijg wel vaak die vraag of ik op afstand behandel, maar dat doe ik nooit. U moet echt zelf langskomen. Veel patienten komen van ver. Aan u de keuze of u dat er voor over heeft. U mag een vertrouwenspersoon of partner meenemen naar het consult.

Ook is het wenselijk het tweede consult zelf te komen. Hierin worden alle uitslagen met u besproken en een behandelstrategie uitgelegd.

Het eerste consult is dan ook een uitgebreid consult (ongeveer anderhalf uur) waarin we volgende zaken bespreken:

 • uw huidige klachten en voorgeschiedenis
 • uw huidige eetgewoonten
 • mijn advies op het  vlak van voeding en levensstijl, en een plan van aanpak
 • ik bepaal samen met u welke testen zinnig zijn en bespreek globaal de kosten daarvan die u rechtstreeks aan het betreffende labo betaalt. Ik ben hierin slechts verwijzer. De uitslagen komen bij mij als uw behandelaar terecht. De patient is zelf verantwoordelijk om testen tijdig aan te leveren bij de verschillende laboratoria waar ik mee werk. De meeste testen hebben ruim 3 weken nodig  om mij de uitslag te geven welke nodig is om uw 2de consult op te volgen.
 • vaak vul ik al kleine tekorten in de voeding aan en geef ook soms wat suppletie om te gaan starten met het genezing proces.
 • de kosten voor mijn tijd (voorbereiding, consult en uitwerking zie https://complimed.nl/tarieven/) zijn inbegrepen.

Wel geef ik hier graag even mee dat uw motivatie heel belangrijk is voor een positief resultaat. Ik zal u goede handvatten aanreiken, maar het is wel degelijk de bedoeling dat u uzelf helpt. Zo kan aangepaste voeding nodig zijn, maar ook de algemene levensstijl zal misschien wat moeten veranderen…

Voor de eerste twee consulten, maar zeker het eerste consult (het intake consult), is het belangrijk dat u naar de praktijk komt te Weert. Opvolgende consulten kunnen, indien u dat wenst, per Skype, FaceTime of  Zoom.

U kunt een reeds gemaakte afspraak annuleren zonder kosten, mits u minimaal 48 uur van te voren deze per email of telefoon annuleert.

Voor klachten kunt u zich wenden tot onze beroepsorganisatie: KLACHT

 

 

 

Intake formulier

Onderstaand kunt u ons intake formulier downloaden. Ik ben dan goed voorbereid op uw komst. Uw privacy wordt uiteraard gewaarborgd door ons medisch beroepsgeheim.

 

Wat kunt u verwachten?
En wat verwacht ik van u?

Als eerste stap maakt u met mij een afspraak. Het beste en snelste is dat per e-mail te doen.

Zodra de datum vaststaat stuur ik u een intake vragenlijst. Ik ben dan goed voorbereid op uw komst. Hoe eerlijker en nauwkeuriger u de vragenlijst invult, hoe gerichter ik te werk kan gaan.

Dat doet u dus vóór uw eerste afspraak.

Ik behandel nooit patienten die niet de eerste keer fysiek langskomen. Ik krijg wel vaak die vraag of ik op afstand behandel, maar dat doe ik nooit. U moet echt zelf langskomen. Veel patienten komen van ver. Aan u de keuze of u dat er voor over heeft. U mag een vertrouwenspersoon of partner meenemen naar het consult.

Ook is het wenselijk het tweede consult zelf te komen. Hierin worden alle uitslagen met u besproken en een behandelstrategie uitgelegd.

Het eerste consult is dan ook een uitgebreid consult (ongeveer anderhalf uur) waarin we volgende zaken bespreken:

 • uw huidige klachten en voorgeschiedenis
 • uw huidige eetgewoonten
 • mijn advies op het  vlak van voeding en levensstijl, en een plan van aanpak
 • ik bepaal samen met u welke testen zinnig zijn en bespreek globaal de kosten daarvan die u rechtstreeks aan het betreffende labo betaalt. Ik ben hierin slechts verwijzer. De uitslagen komen bij mij als uw behandelaar terecht.
 • vaak vul ik al kleine tekorten in de voeding aan en geef ook soms wat suppletie om te gaan starten met het genezing proces.
 • de kosten voor mijn tijd (voorbereiding, consult en uitwerking zie https://complimed.nl/tarieven/) zijn inbegrepen.

Wel geef ik hier graag even mee dat uw motivatie heel belangrijk is voor een positief resultaat. Ik zal u goede handvatten aanreiken, maar het is wel degelijk de bedoeling dat u uzelf helpt. Zo kan aangepaste voeding nodig zijn, maar ook de algemene levensstijl zal misschien wat moeten veranderen…

Voor de eerste twee consulten, maar zeker het eerste consult (het intake consult), is het belangrijk dat u naar de praktijk komt te Weert. Opvolgende consulten kunnen, indien u dat wenst, per Skype, FaceTime of  Zoom.

U kunt een reeds gemaakte afspraak annuleren zonder kosten, mits u minimaal 48 uur van te voren deze per email of telefoon annuleert.

Voor klachten kunt u zich wenden tot onze beroepsorganisatie: KLACHT

 

 

 

Intake formulier

Onderstaand kunt u ons intake formulier downloaden. Ik ben dan goed voorbereid op uw komst. Uw privacy wordt uiteraard gewaarborgd door ons medisch beroepsgeheim.

 

Neem contact op met Complimed voor het maken van een afspraak.