psoriasis van Robin

 In Geen onderdeel van een categorie

In Oktober 2017 heb ik de stap genomen om te zoeken naar oplossingen

vanwege het feit dat ik vocht vast aan het houden was, onevenredig zwaar werd veel last van migraine, slecht slapen, vreetbuiten met suiker en of noten waarbij sinds 18 maanden opeens last had van psoriasis wat het gevolg was  van iets welke voor mij niet was te verklaren en waarvoor ik reeds meer als 12 maanden bij een Dermatoloog liep die niet wist wat hij kon doen voor me behalve extreem veel zalf voorschrijven en eventueel licht therapie.

 Omdat mijn moeder reeds veel jaren in het alternatieve en natuurgeneeskunde circuit bezig was vanwege het feit dat zij chronisch ziek is ben ik gaan zoeken naar iemand die mij kon helpen. Natuurlijk had ik mijn bedenkingen, maar ik was overtuigd van het feit dat mijn lichaam ziek was en daardoor het contact moest leggen met uiteindelijk Adrienne van Complimed.

 Onze kennismaking was heel prettig, bijna te laat gekomen omdat er een vergissing was in de planning maar dat is helemaal goed gekomen want het gesprek kon leiden tot een lijst van klachten en problemen met mogelijke oorzaken waar ik niet eens bij stil gestaan had, maar definitieve conclusies werden er niet meteen getrokken omdat ik eerst moest worden doorgelicht door middel van een bloedonderzoek alsmede ontlastingsonderzoek uitgevoerd door een erkend laboratorium in Nederweert.

 Het resultaat alsmede rapport was uitermate professioneel en duidelijk met de daarbij zeer uitvoerige analysevan Adrienne was het voor mij duidelijk dat mijn keuze goed was, want zo ziek als ik was ook volgens de uitslag  had ik zelfs niet verwacht. De oorzaak is terug te herleiden tot een extreem gebruik van antibiotica vanwege een bacteriologische ontsteking aan mijn arm die hardnekkig 2 jaar daarvoor op de proppen kwam en maar niet weg wilde gaan waardoor de duur van het gebruik genoeg was om de darmen letterlijk en figuurlijk kapot te maken van binnen want elke vorm van natuurlijke flora was verdwenen.

 Helaas, Glutenvrij, Gistvrij, Sojavrij, Melkzuurvrij, Pindavrij, lactosevrij, ei-vrij eten, maar we zijn nu precies 12 maanden later,en ik ben 18 kilo lichter, 0,1% psoriasis, geen migraine, geen vochtproblemen, beter slapen en mijn gevoel voor humor is zeker niet verdwenen dus het was zeker de moeite waard en eenvoudig om te doen.

 Wie advies wilt hebben hoe je lekker en gezond kan eten kan altijd contact opnemen.

Leave a Comment